Om Sørimport AS

Hos Sør Import finner du flotte bruktbiler i alle prisklasser. Vi har alt fra den rimelige pendlerbilen, til drømmebilen din. Varelageret vårt er variert og består av nøye utvalgte modeller vi har importert fra det store utland, og vi har selvsagt et utvalg av innbyttebiler i alle klasser.

Vi hjelper deg som kunde fra A-Å med kjøp av ny bil. Vi har topp moderne systemer som gjør bilhandelen svært lettvint for deg. Alt ordnes elektronisk vi legger til rette alt for en sømløs prosess. Bilen du kjøper kan fraktes hvor som helst i Norge eller hentes i våre lokaler i Mandal.

Vi i Sør Import har spesialisert seg på import av nyere bruktbiler helt siden 1976. Vi besitter derfor stor kompetanse på området, og legger mye arbeid i at du skal få den ideelle bilen til en overkommelig pris.
Perioden 2013-2020 hadde vi en eventyrlig reise med stort salg av Elektriske biler. I denne perioden solgte vi over 3000 El-biler og fikk med dette enorm erfaring og kompetanse på dette området også.

I dag utnytter vi all kunnskap vi har fått over generasjoner med bilsalg og import for å gi deg som kunde de beste bilene, til de beste prisene.

www.sorimport.no og i lokalene våre i Mandal finner du til enhver tid et godt utvalg.

Våre ansatte

Trond Fredriksen

Daglig leder, selger

970 76 868
trond@sorimport.no

Mats Hansen